27.12.2021, 17:43

На Луганщині збили насмерть пішохода, водій втік з місця ДТП

Марина Началова | Всі новини автора

На Луганщині поліцейські встановлюють обставини ДТП із загиблим. Водій збив насмерть пішохода та поїхав з місця пригоди.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Подія сталася ввечері 24 грудня. О 20.29 до чергової частини поліції Старобільська надійшло повідомлення диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що у селищі Чмирівка сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув пішохід.

Негайно на місце події виїхали керівництво районного управління поліції, співробітники слідчо-оперативної групи та групи реагування патрульної поліції м. Старобільськ. На місці події попередньо встановлено, що невідомий водій, рухаючись на автомобілі вулицею Повітрянофлотською, здійснив наїзд на 42-річного пішохода та зник з місця події.

Співробітниками Управління карного розшуку та інших оперативних служб ГУНП спільно зі співробітниками поліції Старобільського району встановлено особу водія та розшукано автомобіль, на якому було здійснено наїзд на пішохода.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Слідчими в рамках проведення досудового розслідування призначено експертизи для встановлення всіх обставин ДТП.

Нагадаємо, сьогодні у Лисичанську на Горі Поповій перевернувся бетонозмішувач.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: