04.01.2022, 15:30

У Новодружеську патрульна допомогла чоловіку, який їхав на велосипеді і знепритомнів

Марина Началова | Всі новини автора

У місті Новодружеську патрульна поліцейська у свій вихідний надала допомогу чоловіку, якому стало зле.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

3 січня близько 8-ї години ранку патрульна Наталія Боровенська йшла у справах. Проходячи біля музичної школи міста Новодружеськ, вона побачила чоловіка, який їхав на велосипеді й раптом впав.

Підбігши до чоловіка, інспекторка побачила у нього ознаки епілептичного нападу. Наталія привела хлопця у стабільне бокове положення, аби той не пошкодив себе під час судом та викликала на місце бригаду швидкої.

Напад швидко минув, чоловік прийшов до тями, але був дуже слабкий. Наталія спочатку намагалась покласти його на лавку на зупинці громадського транспорту, аби той не лежав на обледенілій дорозі. Після чого, зваживши на сильний мороз та вітер, вирішила відвести його до пункту медичної допомоги, який знаходився неподалік.

У відділенні швидкої допомоги 25-річний чоловік відігрівся та остаточно прийшов до тями. Медики надали чоловіку допомогу та зв'язались з його рідними, які підтвердили, що він страждає від нападів епілепсії.

Передавши громадянина до рук лікарів, патрульна повернулась на місце, де він впав, забрала його велосипед, що залишився на дорозі, та привезла його до медичного закладу.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк