03.02.2022, 13:36

Між Кремінною та Рубіжним "ВАЗ" в'їхав в автобусну зупинку: є постраждалі

Леся Матвеева | Всі новини автора
Луганская, ДТП

В Луганській області з початку доби, 3 лютого, сталося три дорожньо-транспортні пригоди. У всіх випадках на місці ДТП працювали рятувальники. Є постраждалі.

Перша ДТП сталася вночі 3 лютого. О 01:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про аварію на трасі поблизу с. Преображенне Сватівського району, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр ГУ ДСНС України в Луганській області.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що автомобіль "Газель" з'їхав у кювет і лежить на даху. За допомогою троса машину підняли на колеса та відбуксирували у безпечне місце.

Загиблих та постраждалих немає.

Луганская, ДТП

О 07:03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про ДТП, яка трапилася в селі Підгорівка Старобільського району.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що в результаті зіткнення легкового автомобіля "ВАЗ 2106" та вантажівки MAN постраждало три людини (1979, 1977 та 2010 р.н.). Постраждалі не могли самостійно вибратися з машини.

За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники деблокували пасажирів, які, за попереднім оглядом медиків, не отримали серйозних тілесних ушкоджень. Каретою "швидкої" людей доставили на обстеження до медичного закладу.

Луганская, ДТП

О 07:56 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на автодорозі між містами Кремінна та Рубіжне Сєвєродонецького району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Прибувши на місце ДТП рятувальники встановили, що автомобіль "ВАЗ 2105" в'їхав в автобусну зупинку. Рятувальники провели роботи з відключення системи живлення автотранспортного засобу.

В аварії постраждало дві людини - водій 2002 р.н. та пасажирка 2003 р.н. Рятувальники надали постраждалим, які отримали черепно-мозкові травми, домедичну допомогу та передали їх співробітникам "швидкої".

Луганская, ДТП

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк