09.02.2022, 15:10

У центрі Лисичанська п'яний водій скоїв ДТП на перехресті

Марина Началова | Всі новини автора

У Лисичанську патрульні склали протокол на водія, який у нетверезому стані проїхав на заборонний сигнал світлофора та скоїв ДТП.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

Патрульним надійшов виклик про ДТП на вулиці Володимира Сосюри. На місці пригоди інспектори виявили автомобілі Chevrolet Epica та Daewo Lanos з механічними пошкодженнями та їх водіїв.

Поспілкувавшись з керманичами, патрульні встановили, що 61-річний водій Daewo Lanos виїхав на перехрестя вулиць Володимира Сосюри та Сковороди на заборонений червоний сигнал світлофора, через що трапилось зіткнення з транспортним засобом Chevrolet Epica, який рухався на зелений.

У водія Daewo Lanos патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. 61-річному чоловіку запропонували пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки, на що водій погодився. Результат тесту склав 2,69 проміле, що у 13 разів перевищує мінімальну допустиму норму.

Щодо водія Daewo Lanos патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування авто у нетверезому стані), протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування авто без відповідних документів) КУпАП.

Читайте ще:

На мосту між Лисичанськом та Сєверодонецьком встановлять світлофор

У Лисичанську майже за 50 млн гривень реконструюють "водну станцію": що заплановано

Лисичанський "Буковель": місцеві жителі влаштовують лихі заїзди на лижах, санях, сноубордах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк