18.04.2022, 15:29

Ракетний удар по Львову: кількість загиблих зросла до 7, поранено 11 людей

Марина Началова | Всі новини автора

7 загиблих та щонайменше 11 осіб поранено в результаті ракетних обстрілів Львова 18 квітня.

Про це повідомив під час брифінгу начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, передає Час Пік.

Вранці 18 квітня ворог завдав ракетного удару по чотирьох цивільних об’єктах міста Львова. Три російські ракети влучили у складські приміщення, які не використовувалися. Крім того, відбулося влучання в одну із львівських станцій технічного обслуговування автомобілів.

Як зазначив Козицький, станом 12.30 відомо про загибель 7 осіб, 4 з яких під час вибуху перебували на території СТО, 11 людей отримали травми.

Триває розбір зруйнованих приміщень, усім потерпілим надається необхідна медична допомога. Двоє поранених зараз перебувають в лікарні у важкому стані. На місцях влучань російських ракет працюють рятувальні бригади державної служби з надзвичайних ситуацій.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що серед поранених внаслідок ракетного удару з боку Росії - трирічний Артем, який разом з мамою приїхав з Харкова, щоб врятуватись від війни. Але російська ракета знайшла їх у Львові. Дитині надали всю необхідну допомогу. Загрози життю немає. Ще 3 постраждалих у важкому стані в реанімації.

Наймолодшому загиблому 30 років. Садовий зазначив, що ці 7 загиблих - це перші смерті мирних мешканців за час війни на території Львова.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк