12.08.2022, 12:49

"Підгоріло заднє місце": У Мелітополі підірвали колаборанта

Марина Началова | Всі новини автора

Партизани Мелітополя розпочали полювання на колаборантів, які готуються до псевдореферендуму.

Про це повідомив у Телеграм законний мер міста Іван Федоров, передає Час Пік.

Близько 9-ї години сьогодні він написав про один гучний вибух на мікрорайоні Мелітополя, в одному з дворів вулиці Гоголя. Після вибуху туди поїхали "швидкі".

Згодом Федоров повідомив, що "по заслугах" отримав один з очільників виборчого штабу "Єдиної Росії" - керівник пропагандистського "відділу роботи з ЗМІ" Олег Шостак.

"Близький поплічник Євгена Балицького, який протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу «МТВ-Плюс». Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до «расєї». Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно - його частину тіла для сидіння буквально підірвано", - заявив Федоров.

Також цього тижня підірвали головний штаб "Єдиної Росії" по пр. Б. Хмельницького у Мелітополі, де окупанти формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців.

А минулого тижня спалили будинок колаборантки - співмешканки окупаційного коменданта одного з селищ сусіднього з Мелітопольським району, яка всіма способами активно готувалась до "голосування". Також, як повідомив Федоров, підрізали ножем двох поплічників окупаційної "влади", які наввипередки бігали по селам з незрозумілими "списками".

Спротив діє і на Луганщині: в окупованому Старобільську вибухнуло авто з колаборантом.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк