18.01.2023, 16:08

Уряд призначив в.о. міністра внутрішніх справ замість загиблого Монастирського

Ольга Ранська | Всі новини автора
Клименко

У зв'язку із загибеллю голови МВС Дениса Монастирського, тимчасово виконуючим обов'язки міністра внутрішніх справ Урядом призначено голову Нацполіції України Ігоря Клименка. Після обговорення з Парламентом буде подання на призначення нового керівника відомства.

Про це сьогодні повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, передає Час Пік.

"Уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ — головою Національної поліції України. І поклав на нього виконання обов’язків міністра внутрішніх справ. Після обговорення з Парламентом буде подання на призначення нового керівника відомства", — написав Шмигаль.

Він також додав, що Міністерство внутрішніх справ — одна з ключових ланок безпеки країни, "а тому задіяні необхідні протоколи, щоб зберегти керованість усіма процесами".

Нагадаємо, сьогодні в результаті падіння гвинтокрилу у Броварах загинуло керівництво МВС: міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та його заступник Євген Єнін. Згідно з оновленими даними від ДСНС, кількість загиблих в Броварах збільшилася: 17 людей, з них 4 дитини та 9 осіб, які були на борту гелікоптера.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк