27.05.2023, 14:56

У Дніпрі рятувальники завершили розбирати завали після російської атаки

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Дніпро завали

Сьогодні, 27 травня, є Днем жалоби за загиблими у Дніпрі. Станом на ранок рятувальники завершили розбирати завали триповерхової будівлі медичного закладу. 32 людини постраждало, дві загинуло.

Про це повідомляє ]]>ДСНС]]>, передає Час Пік.

Як повідомили у пресслужбі Дніпропетровської ОВА, усього постраждали 32 людини, з них 13 - досі перебувають у лікарні. У п'ятьох постраждалих важкий стан.

Довкола місця прильоту пошкоджено понад 30 багатоповерхівок та більш як 20 приватних будинків. Є руйнування на стадіоні, у 3 школах, ліцеї та дитсадках. Комунальні служби продовжують вивозити зруйновані конструкції.

"Людям допомагають комунальники. Найперше - затягли побиті вікна плівкою. Згодом їх замінять, полагодять дахи. Нині триває прийом заяв на надання матеріальної допомоги", — зазначив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Нагадаємо, що російські окупанти вранці 26 травня завдали ракетного удару по лікарні у Дніпрі. Удень в ДСНС повідомили про ліквідацію пожежі в ній та розташованій поруч ветеринарній клініці.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: На Полтавщині стався землетрус: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк