18.07.2020, 07:56

Петиція про відставку Зеленського набрала необхідну кількість голосів

зеленский

Петиція, згідно з якою президент України Володимир Зеленський повинен піти у відставку, якщо порушить закон, набрала необхідну кількість голосів.

Петиція за відставку Зеленського набрала необхідну кількість голосів, передає Час Пік з посиланням на офіційне інтернет-представництво президента України.

Онлайн-петиція, щоб бути розглянутою, повинна була набрати 25 тисяч голосів. У підсумку, рубіж в 25 тисяч голосів вже перейдено, хоча до кінця голосування залишилося ще понад 80 днів.

У петиції українці закликають подати президента у відставку, якщо він порушить закон. Приводом для відставки може стати зiзнання Зеленського НАПК в тому, що він порушив електронну декларацію.

"18 квітня 2019 в програмі" Право на владу "Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить закон. Цим він обнадіяв і отримав підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через 4 дні після того заяви. 7 ​​липня 2020 президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував величезну суму доходів від продажу ОВДП і цим порушив Закон "Про попередження корупції". Звертаємося до пана президента із закликом дотримуватися слова і подати у відставку, або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2020 він збрехав своїм виборцям ", - свідчить текст петиції.

Автором петиції є колишній депутат від "Батьківщини", а з 2014 року політолог Віктор Уколов.

2

Читайте також: Петиція до Зеленського: українці просять заборонити впровадження зв'язку 5G

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>