29.07.2020, 16:47

Степанов прокоментував ініціативу щодо своєї відставки

Марина Началова | Всі новини автора
степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов прокоментував проект постанови щодо його відставки, який зареєстрували народні депутати.

В ефірі телеканалу “1+1” голова МОЗ заявив, що дана постанова - це "реакція осіб, причетних до розвалу медичної системи в країні, на спроби врятувати українську медицину", передає Час Пік.

“Як тільки ми починаємо серйозні дії щодо порятунку української медицини і, в тому числі, показуємо, як це робилося раніше, до яких наслідків призвело, відразу активізуються люди, які мали прямий стосунок до розвалу медицини. Вони зараз є народними депутатами фракції “Голос”, яка й була ініціатором цих подій”, - сказав Степанов.

Він стверджує, що за час його керівництва міністерством уже вдалося ліквідувати низку помилок та прорахунків попередньої команди, а також скласти довгостроковий покроковий план заходів щодо відновлення системи охорони здоров'я України.

“За період моєї роботи вже зроблено досить багато, і в нас є чіткі плани, що ми будемо робити далі. Ці плані розписані покроково, і не на місяць-два, а на кілька років вперед”, - наголосив Степанов.

Нагадаємо, проект постанови про звільнення Степанова ініціювали депутати з фракції "Голос", документ підтримали 96 парламентарів, серед яких члени фракцій "Слуга народу" і "Європейська солідарність".

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: