31.12.2020, 13:47

Зеленський розповів, як українцям економити за газ до 40%

зеленский

Незважаючи на підвищення цін на комунальні послуги, яке відбудеться з 1 січня 2021 року, українці зможуть економити при розрахунках за газ чи не в половину, вибираючи постачальника.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Івано-Франківську область, передає Час Пік з посиланням на ]]>прес-службу ОП.]]>

Зокрема, допомогти населенню повинні державні компанії.

"Державні компанії для того і потрібні, щоб працювати в інтересах суспільства, створювати вигідні можливості для звичайних людей. "Нафтогаз" повинен чітко показати українцям, як компанія забезпечить газ дешевше", - розповів Зеленський.

Глава держави повідомив, що вже обговорив питання цін для населення з головою правління НАК "Нафтогаз" Андрієм Коболєвим.

"Приватні постачальники в різних регіонах України іноді встановлюють ціну на газ для населення на 30-40% вище, ніж "Нафтогаз". "Ми навіть знайшли одну компанію, яка пропонує на 50% більшу ціну, ніж НАК. "Нафтогаз" пропонуватиме найнижчі ціни на ринку. І буде боротися за зменшення ціни, незважаючи на ринок. У нас COVID-19, і людям треба допомагати", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський розповів про плани побудувати в Україні Голлівуд і Діснейленд

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк