14.02.2021, 21:01

Єрмак сказав, з яких причин впав рейтинг Зеленського

Марина Началова | Всі новини автора
ермак

Рейтинги президента Володимира Зеленського та провладної партії "Слуга народу" невблаганно падають. Глава Офісу президента Андрій Єрмак сказав, чому це відбувається.

В інтерв'ю телеканалу "Україна 24" Єрмак назвав причини падіння рейтингу президента, передає Час Пік.

Першою причиною він назвав важкі часи і пандемію COVID-19: за словами Єрмака, така тенденція спостерігається не тільки в Україні.

Другою причиною він назвав пропаганду і дезінформацію.

"Проти української влади цілеспрямовано все два роки працює найпотужніша машина пропаганди, як всередині країни, так і ззовні. Потік брехливої ​​інформації, критики, хоча, ми не боїмося конструктивної критики, а також практично відвертих образ просто не припиняється. Не будемо зараз говорити звідки і хто - це всім добре відомо", - заявив Єрмак.

В якості третьої причини падіння рейтингу Зеленського глава ОПУ назвав те, що рівень інформаційної політики залишає бажати кращого, у влади немає жодного свого телеканалу, і проти влади працює "абсолютно інша система" - боти і анонімні Телеграм-канали.

"Сьогодні навіть найбільш добру і нейтральну справу можна представити інакше. У це вливаються величезні гроші", - заявив Єрмак.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк