22.04.2021, 20:27

Путін відмовився від зустрічі з Зеленським на Донбасі та звинуватив Україну в руйнуванні відносин з Росією

путин

Президент РФ Володимир Путін відмовився від зустрічі з Володимиром Зеленським на Донбасі. Замість цього, він готовий прийняти президента України в Москві.

Таку заяву Путін зробив під час переговорів з президентом Білорусі Олександром Лукашенком, передає Час Пік з ]]>посиланням]]> на ТАСС.

"Якщо мова йде про розвиток двосторонніх відносин, то, будь ласка, ми приймемо президента України в Москві в будь-який зручний для нього час", - сказав він.

Путін зазначив, що в першу чергу обговорювати проблеми Донбасу необхідно з представниками "ДНР" та "ЛНР". А Росія нібито - третя сторона.

"Питання виникає, що ми хочемо обговорювати на цій зустрічі. Якщо мова йде про обговорення проблем Донбасу, то тоді в першу чергу керівництво України має зустрічатися з керівниками республік ЛНР та ДНР, а вже потім обговорювати ці проблеми з представниками третіх країн, якою в даному випадку є Росія", - вважає Путін.

Крім того, він заявив, що Україна останнім часом зробила багато кроків для того, щоб зруйнувати відносини з Росією.

"Це стосується ставлення до російської мови, до російськомовних громадян України і до російських громадян, які проживають в Україні. Дуже багато було кроків, спрямованих на руйнування наших відносин, про що ми, безумовно, можемо тільки шкодувати", - підсумував Путін.

Читайте також: Росія відводить війська від українських кордонів: що це означає

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: