02.06.2021, 21:03

Кабмін призначив двох заступників голови МОЗ та головного санітарного лікаря

моз украины

Кабінет міністрів України 2 червня призначив нового головного санітарного лікаря. Також у глави МОЗ Віктора Ляшка з'явилися два заступники.

Як повідомив у своєму Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко, на посаду головного санітарного лікаря призначений Ігор Кузін, передає Час Пік.

Відомо, що Кузін був виконуючим обов'язки гендиректора Центру громадського здоров'я. На посаді керівника він перебував з 2019 по 2021 рік, а потім став заступником нового глави ЦОЗ.

Крім того, він отримав посаду заступника міністра охорони здоров'я. Другим заступником Ляшка став Петро Ємець, про що глава відомства написав у Facebook.

"Кабінет міністрів України призначив запропоновані мною кандидатури двох заступників міністра. Ігор Кузін, Петро Ємець, вітаю в команді Міністерства охорони здоров'я! Легко не буде, але знаю, що разом зможемо реалізувати все, що заплановано. Працюємо!", - зазначив Ляшко.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада зареєструвала проєкт закону про олігархів, ініціатором якого є президент Зеленський, як невідкладний.

Читайте також:

В Україні можуть заборонити продаж ліків дітям та ввести штрафи

Україна розширює безвізовий режим з Перу

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк