10.07.2021, 15:56

Тихановська заявила про зустріч із Зеленським у Литві

тихановская

Лідер опозиції Білорусі Світлана Тихановська заявила, що особисто зустрічалася з президентом України Володимиром Зеленським у Литві.

Про це вона розповіла в ]]>інтерв'ю]]> "Сьогодні", передає Час Пік.

"Ми на зв'язку з представниками уряду України. Я один раз зустрічалася онлайн з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, позавчора ми перетиналися з паном Зеленським на заході в Литві", - повідомила Тихановська.

Вона зазначила, що офіційних зустрічей з представниками української влади не мала. Однак підтримка з боку України, за словами Тихановської, відчувається.

"Ви знаєте, як сильно ми відчуваємо підтримку України. Ви прийняли стільки білорусів - десятки тисяч білорусів. Допомагає Україна і з працевлаштуванням, і з легалізацією білорусів. Тобто всіляко робить нам крок назустріч, але вони розуміють білорусів, тому що самі пройшли через це. І нехай ще не було офіційних зустрічей на найвищому рівні, але цю щоденну підтримку ми відчуваємо. І те, що Україна приєднується до санкцій Євросоюзу, вказує на те, що Україна - з білоруським народом", - сказала Тихановська в інтерв'ю.

Читайте також: Зеленський ветував закон про перезапуск ВККС: у чому причина

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк