08.08.2021, 17:26

Голова фракції "Слуга народу" Арахамія виступив у якості діджея в Скадовську

Марина Началова | Всі новини автора
арахамия

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зіграв діджейські сети на з'їзді молодіжного крила партії в Скадовську.

У суботу, 7 серпня, на з'їзді "Зе! Молодіжки" на березі Чорного моря зібралося понад 250 активістів з усієї країни, повідомив у Фейсбуці нардеп від "СН" Сергій Гривко, передає Час Пік.

Вдень відбулася офіційна частина заходу, під час якої старші "слуги" ділилися знаннями і досвідом з молодим поколінням. Активісти проходили різноманітні тренінги та фіналізували свої навички проектами за трьома напрямками: держава, економіка, громада. Допомагали їм у цьому народні депутати, представники міністерств, профільні експерти та бізнес-тренери.

Увечері почалася неформальна частина заходу, під час якої Арахамія перевтілився в DJ David Braun і встав за діджейський пульт.

Арахамія зіграв кілька сетів, серед яких були ремікси відомих хітів. Судячи з відео із заходу, дискотека вдалася на славу: молоді "слуги" веселилися на танцполі, а до Арахамії на сцені приєдналися кілька дівчат.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: