14.09.2021, 20:44

"Перехрестіть хворенького": Аваков "напав" на Арестовича через порівняння АТО з курортом

Марина Началова | Всі новини автора

Колишній глава МВС Арсен Аваков вибухнув гнівом через відео, на якому нинішній спікер української делегації в ТКГ, радник глави ОПУ Олексій Арестович висловлює свої думки про війну на Донбасі.

Відео було записано в 2017 році, але Аваков звернув на нього увагу тільки зараз, передає Час Пік.

Аваков заявив, що цей ролик йому надіслав друг-військовий. На відео Арестович заявляє, що АТО - це такий "курорт для хлопчиків", там "свято непослуху" для військових, які вириваються на свободу від дружин і дітей.

"Я не бачив там жодної страждаючої людини. Я бачив там серед солдатів і офіцерів тільки людей, яким в кайф те, що відбувається. Вони сильно пошкодують, що війна закінчиться, я вас запевняю", - говорить Арестович на відео.

Аваков після перегляду цього ролика порадив ОПУ звільнити одіозного радника.

"Шановний офіс президента, навіть якщо ніхто з вас не віруючий - зберіть пальці в знамення - перехрестіть хворенького - потім себе - і пошліть цього персонажа... подалі. Не підставляйте країну і президента! Фантазії Арестовича - від перейменування України в Русь-Україну або гидота про АТО та війну, що вилізла сьогодні, як і багато інших перлів - це ж на Вас, панове лягає!" - написав екс-міністр.

"Я думаю, ці слова самозакоханого пустоцвіту побачать в кожному домі учасника АТО... і шкода, якщо побачать в домі загиблих бійців... Мерзотник, що зі смішком розповідає між іншим про загибель на війні наших солдатів", - висловився Аваков.

Він висловив упевненість, що після перегляду цього ролика реакція керівництва країни буде негайною.

Пізніше Арестович відповів Авакову, пояснивши свої слова про "курорт в АТО".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк