10.10.2021, 12:00

Порошенко звинуватив Офіс Зеленського в організації проплачених протестів

Порошенко обвинил Офис Зеленского в организации проплаченных протестов

Екс-президент України та голова фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко звинуватив чинного президента України Володимира Зеленського в організації проплачених протестів біля свого будинку в селі Козин.

Петро Порошенко в ніч на 10 жовтня під час спілкування зі своїми прихильниками, присутніми біля його будинку, пригрозив Офісу президента відповідальністю за сутички, які сталися в Козині. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook, передає Час Пік.

"Ми сьогодні побачили, що російськомовні тітушки за гроші готові продати Україну. Цим брудним сценарієм, зробленим за гроші, вкрадені у платників податків, вони намагаються відволікти увагу, щоб уникнути відповідальності…

Офісу президента я хочу сказати: ви за це будете нести відповідальність. Будете відповідати за бездіяльність провоохоронних органів, за те, що Офіс президента роздає накази про купівлю тітушок, посилає їх сюди, паплюжачи Україну.

Володимире Олександровичу, ми вас точно не боїмося, а от ви – боїтеся нас!", - написав Порошенко.

При цьому, він подякував ветеранам та активістам, які стали на його захист.

Нагадаємо, 9 жовтня ввечері біля будинку Порошенка сталися сутички під час політичної акції протесту, яку влаштували представники двох громадських організацій.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк