27.11.2021, 08:35

Бутусов після суперечки з Зеленським на прес-марафоні заявив, що буде судитися

Марина Началова | Всі новини автора

Журналіст, головний редактор видання "Цензор.нет" Юрій Бутусов має намір подати судовий позов проти президента Володимира Зеленського через звинувачення на свою адресу.

Про це Бутусов повідомив в ефірі "Радіо Свобода", передає Час Пік.

Під час прес-марафону, який Зеленський проводив 26 листопада, між ним та Бутусовим відбулася тривала словесна суперечка. Журналіст нагадав президенту про низку провалених спецоперацій. Зеленський, у свою чергу, звинуватив Бутусова в тому, що він отримав інформацію про операцію із затримання "вагнерівців" та опублікував її. Також президент сказав, що на совісті Бутусова смерті військових на Донбасі через публікацію про застосування ударних дронів Bayraktar.

Крім того, Зеленський заявив, що Бутусов працював на олігарха Ігоря Коломойського та образився, що не отримав посади у Міноборони. Також, за словами Зеленського, РНБО ввела санкції проти контрабандистів, серед яких є спонсор Бутусова.

Звинувачення на свою адресу Бутусов вважає неправдивими і має намір звернутися до суду.

"Я збираюся відстоювати свої інтереси в суді, оскільки президент визнав фактично свою брехню проти мене і набрехав ще нові якісь речі. Тобто року брехні йому мало, він хоче ще", - заявив Бутусов.

Також стало відомо, що позов проти Зеленського має намір подати екс-глава військової розвідки Василь Бурба.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк