03.01.2022, 21:25

Медведчук поскаржився, що його доньку не пустили на навчання до Швейцарії

Марина Началова | Всі новини автора

Дочка нардепа від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука не змогла виїхати на навчання до швейцарської Женеви через санкції, накладені на її батька.

Про це Медведчук заявив в одному з останніх інтерв'ю, повідомляє Час Пік.

Журналіст Денис Казанський у своєму відеоблозі поділився витягами з цього інтерв'ю і зазначив, що Медведчук і подібні до нього політики, які так яро виступають проти Заходу, пов'язують майбутнє своє і своїх дітей якраз із Заходом, а не з "улюбленою" Росією.

Медведчук розповів, що його донька закінчила школу у Києві та склала вступні іспити до Женевського університету. Вона навіть отримала учбову візу і на початку вересня збиралася їхати на заняття, але за два дні до від'їзду їй повідомили, що її візу анульовано.

"Західний світ і тут проявився. Так, я виступаю проти зовнішнього управління США і Заходу. І буду виступати", - сказав Медведчук.

"Він так пристрасно виступає проти зовнішнього управління Заходу, що відправив свою дочку вчитися на Захід. Це ж логічно. Мабуть, у Швейцарії її мали просто навчити ефективно боротися із зовнішнім управлінням", - прокоментував заяви політика Казанський.

Тим часом один із послідовників Медведчука, депутат з Одещини привітав громадян з Новим роком на фоні Путіна.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: