14.02.2022, 12:51

Київ готується до наступу російських військ на Україну, - Кличко

Ольга Романец | Всі новини автора
Кличко

Міська влада столиці готується до можливого наступу російських військ на Україну. Для забезпечення безперебійного електропостачання у співпраці з НЕК "Укренерго" створена додаткова Генерація електроенергії на ТЕЦ.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає Час Пік.

Мер повідомив, що зараз столична влада діє відповідно до розроблених планів і має на меті забезпечити безперебійну роботу інфраструктури міста у разі військового нападу.

"Скоординовано діють сили цивільного захисту Києва. Це комунальні аварійно-рятувальні служби та інші. Всього мова йде про 13.5 тисяч чоловік особового складу, і більше 750 одиниць техніки", - повідомив Кличко.

Окремим завданням, за словами міського голови є безперебійне водо- , тепло- та енергопостачання.

"У координації з НЕК Укренерго ми знайшли можливості і забезпечили додаткове виробництво електроенергії на наших ТЕЦ, з грудня в постійній роботі знаходиться 3-4 енергоблоки. Це дозволяє в складних ситуаціях з енергоносіями забезпечити безперебійне енергопостачання нашого міста", - говорить Кличко.

Нагадаємо, в СБУ звернулися до українців через новини про загрозу вторгнення РФ. Так, українців закликали не піддаватися паніці, адже наша країна зіткнулася з потужною хвилею гібридної війни в інформаційному просторі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк