10.08.2022, 18:30

Війна в Україні закінчиться за Зеленського, - Подоляк

подоляк

Війна в Україні закінчиться за чинного президента Володимира Зеленського, оскільки під час військового стану проводити вибори не можна буде.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в ]]>інтерв'ю ВВС]]>, передає Час Пік.

"Я думаю, воюватимемо ми до останнього росіянина на території України - це перше. Друге - такого вибору (між збереженням української державності та збереженням українського народу - ред.) точно не буде, повірте. І третє - президент Зеленський - абсолютно відповідальна особа, яка до кінця ефективно керуватиме системою оборони України та намагатиметься мінімізувати будь-які втрати живої сили з нашого боку за рахунок ефективної роботи з нашими партнерами для того, щоб механізувати війну. Тобто, щоб було більше зброї та менше людських втрат", - сказав Подоляк.

На його думку, війна в Україні закінчиться за Зеленського, а ось російського президента Володимира Путіна на той момент уже не буде.

"Нам неважливо, хто буде з того боку. У них вся політична еліта перебуває в трохи неадекватному пропагандистському стані, і немає різниці, хто з них буде наступником. Але я думаю, щойно Росія отримає низку суттєвих тактичних поразок на полі бою, у них розпочнуться певні конфліктні внутрішньоелітні процеси, які зможуть призвести до іншої конфігурації влади як такої з іншими лідерами - швидше за все, тимчасовими - на чолі Російської Федерації", - зазначив радник Офісу президента.

Читайте також: Україна закликає країни ЄС та G7 припинити видачу віз росіянам

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: