30.09.2022, 08:45

Міністр оборони Британії Бен Уоллес таємно відвідав Київ

Бен Уоллес с Алексеем Резниковым

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес цього тижня таємно відвідував Київ, де зустрічався зі своїм українським колегою Олексієм Резніковим.

Голова міноборони Великої Британії Бен Воллес таємно відвідував Україну. Про це 29 вересня він повідомив у Twitter. Коли він відвідав Київ, не вказується, повідомляє Час Пік.

Бен Воллес зустрічався з міністром оборони України Олексієм Резніковим. За його словами, він обговорив із українським колегою збільшення військової допомоги Україні. Глава міноборони Британії запевнив, що його країна підтримуватиме Україну, скільки буде потрібно.

"Я був радий цього тижня відвідати свого хорошого друга Олексія Резнікова у Києві, з яким обговорив збільшення військової допомоги Україні. Наша підтримка їхньої боротьби з російською агресією зростає і продовжуватиметься до 2023 року і далі", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що ані британська, ані українська сторони досі не повідомляли про візит Бена Воллеса до України. Подробиці його зустрічі з Олексієм Резніковим також невідомі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк