04.01.2023, 17:58

Великий наступ України: Буданов розповів, коли відбудуться головні бої

Марина Началова | Всі новини автора
буданов

Голова ГУР України Кирило Буданов розповів про великий наступ України навесні та про те, що удари по території Росії будуть продовжуватися та поглиблюватися.

Про це повідомляється в інтерв'ю видання ]]>АВС News]]>, передає Час Пік.

За словами Буданова, навесні Україна готує велику операцію зі звільнення окупованих територій. Голова української розвідки не назвав точно, де чекати прориву українських військ, але він запевнив, що це відбуватиметься по всій лінії фронту, де наразі точаться бої. Буданов також наголосив, що Україна має вийти на адміністративні кордони 1991 року.

"Це звільнення територій та заподіяння остаточної поразки російській федерації. Відбуватиметься це по всій території України, від Криму до Донбасу. Наша мета, і ми її досягнемо, — повернення до кордонів 1991 року, такої, якою Україну визнають усі суб'єкти міжнародного права", — сказав Буданов.

Також він додав, що удари по російській території, швидше за все, продовжаться. При цьому він не уточнив, чи стоятиме за цими ударами Україна. При цьому він сподівається, що постачання броньованих машин Bradley найближчим часом:

"Ми на них чекаємо. Дуже чекаємо. Це значно підвищить боєздатність наших підрозділів", - наголосив він.

Нагадаємо, раніше голова розвідки заявив, що "ЗСУ зайдуть до Криму зі зброєю в руках".

Крім того, він розповів чому ВПК Росії не може вдовольнити потреби війни.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк