24.01.2023, 13:34

Після скандалу із закупівлями Міноборони заступник Резнікова подав у відставку

Віктор Білий | Всі новини автора

Заступник міністра оборони України Олексія Резнікова В'ячеслав Шаповалов подав прохання про його звільнення з посади на тлі скандалу із закупівлями харчових продуктів для ЗСУ.

В'ячеслав Шаповалов, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ, попросив звільнити його, щоб не створювати загрози для стабільного забезпечення ЗСУ внаслідок кампанії звинувачень, пов'язаних із закупівлею послуг харчування.

Як заявили у відомстві, Олексій Рєзніков у вівторок, 24 січня, вранці погодив подання і звернувся з відповідним поданням до Кабінету міністрів України, передає Час Пік.

"Попри те, що озвучені звинувачення необґрунтовані та безпідставні, заява В'ячеслава Шаповалова про звільнення є гідним вчинком у традиціях європейської та демократичної політики, демонстрація того, що інтереси оборони вищі, ніж будь-які кабінети чи крісла", - йдеться у заяві Міноборони.

Зазначимо, що В'ячеслав Шаповалов прийшов до міністерства оборони разом з Олексієм Резніковим, з яким до цього працював у Міністерстві з реінтеграції тимчасово окупованих територій, а ще раніше Резніков та Шаповалов спільно працювали у Київській міській державній адміністрації.

Нагадаємо, що Кабмін погодив звільнення п'яти глав ОВА та заступників міністрів.

Читайте також: Зеленський заборонив держслужбовцям відпустки за кордоном та анонсував кадрові зміни

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк