19.05.2023, 11:55

"У бункерного дідуся залишається два варіанти": Сергій Кислиця на Радбезі ООН озвучив долю Путіна

Сергей Кислица / Фото: DW

Президент Росії Володимир Путін має два шляхи виходу з нинішньої ситуації – здатися чи повторити долю Адольфа Гітлера, який наклав на себе руки наприкінці Другої світової війни.

Путін матиме лише два шляхи, щоб вийти з війни в Україні. Як повідомляє власний кореспондент "]]>Укрінформ]]>у" у Нью-Йорку, про це заявив постійний представник України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Ради безпеки ООН, яке скликала Москва для "осуду" постачання зброї Україні, передає Час Пік.

"У рашистського кримінального бункерного дідуся залишається два варіанти: або здатися, або повторити те, що сталося в іншому бункері 30 квітня 1945 року", - сказав Кислиця, не називаючи прізвищ.

Він підкреслив, що Україна продовжуватиме боротися, "доки кожен український громадянин і кожен клаптик нашої суверенної землі не буде звільнений, а Росія не зазнає воєнної поразки в Україні".

"Ми й далі зміцнюватимемо міжнародну солідарність, поки всі російські воєнні злочинці не будуть притягнуті до відповідальності...

Якщо Росія зацікавлена у виживанні, вона має вхопитися за цю резолюцію як за рятівний круг, і прямувати шляхом до миру, який вона окреслює...

Змушений звернутися до представників злочинного путінського режиму мовою їхнього заступника міністра закордонних справ такого собі (Сергія) Рябкова. Настав час виконати настанови вашого начальника, який у січні минулого року в стилі гопника мав нахабство сказати те, що вам уже час виконати самим: "збирати манатки й вирушати" на рубежі 1991 року", - сказав Кислиця.

Нагадаємо, на вимогу РФ 18 травня було скликано Радбез ООН, щоб обговорити питання постачання Україні зброї країнами Заходу. На цей раз Росія поскаржилася на збивання своїх ракет в Україні.

"Лавровці зажадали скликання Радбезу ООН поскиглити про те, що їхні вундревафлі збиваються щоночі в небі над Україною, "винахідники-зрадники" яких вже на нарах. Хоча судячи з успіхів лавровців, там вже мали бути вони самі", - висміяв вимоги росіян Сергій Кислиця.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк