30.05.2023, 11:54

"Вони хочуть повернутися до своїх творців": У Зеленського відреагували на атаку дронів на Москву

Віктор Білий | Всі новини автора

Атака безпілотників на столицю Росії Москву може бути пов'язана з тим, деякі апарати захотіли повернутися до своїх творців.

Про це сказав радник керівника офісу президента Михайло Подоляка в ефірі Breakfast Show, повідомляє Час Пік.

"Дуже важливо зрозуміти. Ви ж знаєте, ми втягуємося в еру штучного інтелекту. Можливо, не всі дрони готові атакувати Україну і хочуть повернутися до своїх творців та відповідним чином поставити запитання: "А навіщо ви нас відправляєте бити по дітях України, по Києву та так далі?", - Заявив Подоляк.

На його думку, деякі дрони розумніші за певних російських політиків.

Також радник голови ОП виключив можливість поступок України з людьми в Росії, які вважали, що зможуть безкарно руйнувати Україну. Подоляк запевнив, що Росія має відповісти за розв'язану війну, а всі винні не уникнуть покарання.

"Після 15 місяців вони зрозуміли, що 14-го року у них не буде? Жодного підписання лінії поділу... Кожен із них відповідатиме в повному обсязі", - сказав він.

Нагадаємо, вранці 30 травня стало відомо про атаку дронів на Москву та область. Пізніше влада підтвердила, що невідомі дрони атакували столицю РФ, а також повідомили про роботу ППО. Уламки дронів потрапили по трьох житлових будинках, проте значних руйнувань не було. Легкі травми зазнали двоє людей.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Прильоти" під Бєлгородом: Шебекіно закрито на в'їзд і виїзд - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк