07.01.2024, 11:49

До Києва з офіційним візитом прибула глава МЗС Японії

глава МИД Японии Йоко Камикава

В Україну з неанонсованим візитом прибула глава МЗС Японії Йоко Камікава. Це її перший закордонний візит у 2024 році.

Міністр закордонних справ Йоко Камікава 7 січня прибула з офіційним візитом до Києва. Це її перше відвідування України з моменту вступу на посаду у вересні 2023 року. Про це повідомило Посольство Японії в Україні, передає Час Пік.

У МЗС Японії відзначили, що Йоко Камікава проведе у столиці України зустрічі з українськими чиновниками, у тому числі з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

"Під час візиту міністр Камікава вкотре підтвердить українській стороні, що послідовна політика Японії щодо підтримки України залишається незмінною навіть в умовах нинішньої складної міжнародної ситуації. Міністр Камікава також поінформує українську сторону про деталі відповідної допомоги та наші плани", - йдеться у повідомленні відомства. 

Сьогоднішній візит відбувається напередодні конференції, яка запланована у Токіо 19 лютого, на якій обговорюватимуться питання відновлення України після значних руйнувань, спричинених російським вторгненням у лютому 2022 року.

Міністр закордонних справ Йоко Камікава також візьме участь у церемонії передачі великогабаритного енергетичного обладнання для допомоги у підготовці до зими.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк