Юридичні питання

17.05.2024, 12:51

Які пакети використовувати для вакуумного пакувальника?

пакети для вакууматора

Вакуумні пакети для вакууматора від Нікас Фуд – це спеціальні пакети, які виготовлені із бар’єрної плівки та використовуються для пакування продуктів з метою збереження їх свіжості та тривалості зберігання. Ці пакети володіють рядом переваг, які дозволяють зберігати продукти від 3 до 5 разів довше, ніж у звичайних умовах.

Основним принципом дії вакуумних пакетів є видалення повітря з пакета за допомогою вакуумного пакувальника. Після видалення повітря пакет герметично запаюється, що утворює вакуум у середині. Таким чином продукт захищений від контакту з киснем, що призводить до зниження росту мікроорганізмів та інших процесів, які зменшують термін зберігання.

Вакуумні пакети ідеально підходять для зберігання різних видів продуктів, таких як: м’ясо, риба та морепродукти, сири та делікатеси, овочів та фруктів, готових страв тощо.

Види вакуумних пакетів

На ринку пакувальних матеріалів є два основних види вакуумних пакетів – це гофровані та гладкі пакети. Розглянемо основні відмінності між цими типами пакетів.

Гофровані вакуумні пакети

Гофровані вакуумні пакети виготовляються з використанням спеціальної плівки, яка має ромбоподібне тиснення та призначені для пакування на безкамерних (побутових) моделях пакувальників. Гофровані вакуумні пакети для вакууматора чудово підходять для пакування невеликого обсягу продукції, тому найчастіше використовуються у домашніх умовах, або на старті власної справи.

гофровані вакуммні пакети

Перевагами такого пакування є доступна ціна обладнання, компактні розміри й можливість купувати продукти великими партіями та зберігати протягом тривалого терміну без втрати якості. Пакування у гофровані пакети забезпечує економію часу та грошей, оскільки дозволяє уникнути втрати продуктів через псування або окислення.

Гладкі вакуумні пакети

Якщо ж Ви плануєте пакувати великі обсяги продукції, тоді варто звернути увагу на гладкі вакуумні пакети.

гладкі вакуумні пакети

Гладкі вакуумні пакети – це пакети, які виготовлені із гладкої бар’єрної плівки та призначені для пакування на камерних моделях пакувальників. Такий вид пакування широко використовується у ресторанах та невеликих магазинах, а також у гіпермаркетах та потужних виробничих підприємствах, оскільки має ряд ключових переваг:

  1. Пакування великих обсягів продукції. Камерні пакувальники можуть бути обладнаними потужними насосами та кількома запаювальними рейками, що дозволяє запакувати великі обсяги продукції за відносно короткий проміжок часу.
  2. Розмір та товщина плівки пакета. Сучасні виробники вакуумних пакетів можуть виготовити пакети для вакууматора будь-якого розміру та із товщиною плівки, яка потрібна для пакування того чи іншого продукту.
  3. Оригінальне пакування. Ви можете придбати пакети із пігментованої плівки (чорна, зелена, золота) або замовити пакети для вакуумного пакування з індивідуальним дизайном, що дозволить виділити Ваш товар на полицях магазинів.
  4. Додаткові функції. Для зручності, вакуумний пакет можна виготовити із європідвісом, ручкою або насічкою для легкого відкриття.

Гладкі вакуумні пакети – інноваційна технологія, яка допомагає зберегти їжу свіжою, смачною, безпечною для споживання протягом тривалого часу та зменшити витрати на сировину та енергоресурси.

пігментовані вакуумні пакети

При виборі вакуумних пакетів слід враховувати особливості Вашого товару та виробничі потужності підприємства. Обирайте виключно якісні вакуумні пакети від українського виробника Нікас Фуд та будьте впевнені в їхній надійності та ефективності. Нікас Фуд відомий своєю високою якістю продукції та дотриманням усіх стандартів безпеки і якості. Обираючи продукцію цього виробника, Ви можете бути впевнені, що ваші продукти будуть збережені ідеально, а смак та корисні властивості їжі залишаться незмінними.

Теги новин: