17.11.2023, 13:35

Агропросперіс Банк підтвердив свою надійність на конкурсі «Банк Року-2023»

Ольга Станішевська | Всі новини автора
Агропросперіс Банк

15 листопада Агропросперіс Банк здобув перемогу в престижній номінації «Банк-лідер за надійністю заощаджень для фізичних осіб» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Банк року 2023», що проводиться International Financial Club «Bankir».

Маркером надійності та високого рівня довіри до Агропросперіс Банку є помітне збільшення в банку кількості клієнтів-фізичних осіб: за час повномасштабної війни цей показник зріс у 2,5 рази, тоді як обсяг їхніх вкладів – в чотири рази до понад 1 мільярда гривень. Ці показники вивели банк у десятку лідерів за відносними темпами зростання депозитного портфеля.

Фундаментальна стійкість Агропросперіс Банку забезпечується наступними чинниками:

• Міжнародна підтримка. Маючи капітал відомих інституцій США та Європи, включно з Європейським банком реконструкції та розвитку, Банк має стійку підтримку акціонера та слідує високим міжнародним бізнес-стандартам.

• Високий кредитний рейтинг. Рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг» багато років поспіль надає банку високу оцінку, підтверджуючи кредитний рейтинг на інвестиційному рівні uaAA.

• Капіталізація та ліквідність. Банк забезпечений значним запасом капіталу та ліквідності, на рівнях, суттєво вищих за вимоги НБУ, - один із важливих критеріїв, які вирізняють надійні банки України.

• Якість активів. Активи банку планомірно зростають, що є важливим показником стабільності. А фокус на кредитування малого і середнього бізнесу в сільському господарстві та інноваційні фінансові рішення для аграріїв дозволяють навіть під час війни підтримувати дуже низький показник непрацюючих кредитів порівняно з середніми значеннями по банківській системі.

При цьому надійність - це не єдина перевага, яку мають депозити в Агропросперіс Банку. На практиці, надійні банки для депозитів традиційно пропонують нижчу дохідність вкладів, оскільки мають мільйони активних клієнтів з мільярдами коштів на рахунках. В той самий час депозитні ставки в Агропросперіс Банку, як в невеликому банку, стабільно знаходяться на високому рівні, і не потрібно обирати, що для вас важливіше.

Тому, якщо ви шукаєте надійні банки для депозиту з вигідними умовами вкладів, придивіться до Агропросперіс Банку з американським капіталом, надійність якого заслужено відзначено нагородою конкурсу «Банк Року 2023».

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: