03.08.2024, 14:01

Як обрати суші сети: види наборів та критерії вибору

Ольга Григоренко | Всі новини автора
суши сет

Сьогодні важко знайти людину, яка б не любила суші. Страви японської кухні набули нечуваної популярності у всьому світі. Велика кількість варіантів начинки, вишуканий смак, оригінальна подача та корисні продукти – ось чому суші сети такі привабливі. Та як же їх правильно обрати? Пропонуємо вам декілька корисних та практичних порад для складання свого меню.

Що таке суші сет?

Суші сет – це набір, що складається мінімум з трьох видів суші або ролів. Такі набори розраховані на великі компанії й тішать розмаїттям улюблених смаків. Класичний сет зазвичай містить суші або роли Філадельфія з тунцем, лососем та креветками, сиром, а також огірками та авокадо. Веганський набір складається з різних овочевих та грибних міксів у кунжуті. Сети мають естетичний вигляд та гарне пакування. Є й інші цікаві переваги:

  1. Різноманітні комбінації ніжних смаків.
  2. Наявність сетів як на одну персону, так і на велику компанію. Є набори додатково з напоями.
  3. Висока споживна цінність продуктів та корисні для здоров’я речовини.
  4. Економія коштів. Замовити набір з кількома різними смаками вийде дешевше, ніж кожен вид суші окремо.
  5. Додатково в замовлення класичних ролів входить соєвий соус, маринований імбир та васабі, які додають стравам пікантності та допомагають розкрити унікальні смакові властивості кожного інгредієнту. Також кладуть палички на певну кількість осіб.

Суші – це смачно, корисно та вигідно. А ще це універсальна їжа для дому, офісу та особливих подій. То як же замовити ідеальний сет - https://bento.com.ua/seti-c69/, який смакуватиме особисто вам, а також вашим гостям? Ось кілька порад.

Як правильно обрати сет

Найпопулярніші сети, які містять такі різновиди як нігірі, Філадельфія з креветкою, Зелений дракон та Каліфорнія.

Перед тим як зробити замовлення, треба зважати на такі моменти:

  1. Кількість людей в компанії. Можна обрати набір для будь-якої кількості осіб, починаючи від романтичної вечері на двох до великої вечірки.
  2. Смакові вподобання. Порадуйте друзів їх улюбленими смаками або здивуйте чимось новим і незвичним.
  3. Технологія приготування. Можна обрати роли холодні, гарячі або запечені. Особливо популярні холодні або запечені закуски. А ось гарячі замовляються рідше, бо вони надто калорійні.
  4. Акційні пропозиції. Часто ресторани пропонують вигідні акції та знижки. Завдяки цьому можна добре зекономити та на виділену суму спробувати ще більше смаків.

Перед замовленням суші сетів поцікавтесь у гостей, що їм подобається і чи нема серед них вегетаріанців. Також варто спитати, чи нема у когось алергії на певні види риби, морепродукти тощо. Якщо все гаразд, сміливо експериментуйте та отримуйте гастрономічну насолоду від улюблених страв.

Сети доставляються у надійних та зручних упаковках. При пакуванні та транспортуванні враховані усі санітарні вимоги. Ви отримаєте смачну їжу за вигідною ціною та легко вирішите питання, що подавати на вечерю, або чим пригостити гостей.

Важливо звертати увагу на якість та свіжість продукції. Замовляйте суші сети в перевірених ресторанах та суші-барах. Так ви будете впевнені, що до вас потрапить насправді якісна та смачна їжа з відбірних продуктів.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: