30.06.2020, 08:08

Негода на Луганщині залишила без електрики понад 2 тисячі абонентів

Луганская, непогода

Через погіршення погодних умов на території Луганської області без світла залишилися 2234 абонента. 3 населених пункта частково перебувають без електрики. Енергетики ведуть аварійно-відновлювальні роботи.

На Луганщині 29 червня погіршилися погодні умови. Областю пройшлися сильні зливи з поривчастим вітром і грозою. Негода стала причиною знеструмлення кількох населених пунктів області, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання".

"Станом на 16-00 год. Через погіршення погодних умов на території Луганської області, грозову активність і сильну зливу, без світла перебувають 2234 абонента, знеструмлені 50 ТП (трансформаторних підстанцій), 3 населених пункти частково перебувають без світла - Данилівка, Третяківка, Новорозсош.

Пошкоджено лiнiї на територiї обслуговування Біловодського РЕМ (знеструмлено 25 ТП), Новопсковського РЕМ (8 ТП) та Рубіжанського (17 ТП) РЕМ", - повідомили в ЛЕО.

Відзначається, що бригади енергетиків в посиленому режимі ведуть аварійно-відновлювальні роботи, залучено необхідну техніку.

Як повідомляють в ЛЕО, працівники намагаються зробити все необхідне для того, щоб світло в будинках споживачів з'явилося якомога швидше.

Також енергетики в черговий раз нагадують, що в негоду краще триматися подалі від електрообладнання, а у випадку обірваних проводів, необхідно повідомити в колл-центр ТОВ "ЛЕО" за номером 0800300074.

Читайте новини регіона:

Обвал на шахті в Лисичанську: стали відомі подробиці смертельної трагедії

У Сєвєродонецьку знизили ціну на газ для населення: скільки платити з 1 червня

На Луганщині курсують 4 приміські поїзди: графік руху поїздів " Попасна-Сватове-Попасна"