15.07.2020, 11:52

Мати забила на сполох тільки через тиждень: На Луганщині поліція розшукала 14-річну втікачку

Луганская, полиция, розыск

Правоохоронці Луганщини встановили місцезнаходження неповнолітньої
14-річної дівчини, яка пішла з дому ще тиждень тому і з тих пір не поверталася. Мати втікачки забила на сполох тільки через тиждень після зникнення дочки.

До поліції 14 липня звернулася 37-річна жителька Кремінського району, яка заявила, що її 14-річна дочка не з'являлася вдома вже цілий тиждень. Дівчинка не виходила на зв'язок тиждень, але про її зникнення мати заявила в поліцію тільки вчора, повідомляє Час Пік з посиланням на сектор Ювенальной превенції Луганській області.

На пошук неповнолітньої були орієнтовані всі поліцейські наряди, задіяні оперативно-пошукові групи, розіслано орієнтування на блокпости та в сусідні відділи поліції.

Вже через кілька годин втікачка була знайдена. Неповнолітню мешканку с. Варварівка Кремінського району поліцейські знайшли в сусідньому місті Рубіжне.

Поліцейські встановили, що дівчина посварилася з матір'ю, після чого вирушила подорожувати в села Кудряшівка і Варварівка, а потім до подруг в м. Рубіжне. За її словами, вона не хоче повертатися додому, тому що не може знайти з матір'ю розуміння.

З юної утікачкою та її матір'ю працюють "дитячі" поліцейські, психологи, а також служба у справах дітей. Вони встановлюють причини конфліктів в сім'ї та шукають шляхи вирішення проблеми, щоб в подальшому уникнути негативних наслідків.

Луганская, полиция, розыск

Раніше ми повідомляли, що на Луганщині поліція розшукала неповнолітніх сестер, які вночі втекли з дому.

Читайте новини регіону:

Поступове вимирання: Чисельність населення Луганщини значно скоротилася

Два нові випадки COVID-19 на Луганщині: триває пошук джерела інфекції