21.07.2020, 13:29

П'яні не здаються: У Лисичанську мотоцикліст влаштував безглузде ДТП і пропонував патрульним 5 тисяч гривень

лисичанск

У Луганській області за останні три дні 7 нетверезих водіїв отримали свої протоколи, в подальшому їх долю вирішуватиме суд. У Лисичанську був виявлений випадок "п'яного" водіння на мотоциклі.

18 липня, на вулиці Танкістів (Лисичанськ), патрульні побачили водія, який їхав на мотоциклі і не впоравшись з керуванням впав, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульній поліції Луганській області.

В результаті падіння чоловік розбив голову, патрульні негайно кинулися йому на допомогу. Швидко зупинили кровотечу і викликали медичну допомогу.

В ході спілкування з громадянином, інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння чоловік навідріз відмовився, натомість почав пропонувати патрульним гроші в розмірі п'яти тисяч гривень.

У підсумку, патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп'яніння) та постанову ч. 1 ст. 126 КУпАП (за відсутність відповідних документів на право керування транспортним засобом). За фактом пропозиції неправомірної вигоди, щоб уникнути відповідальності, патрульні передали всі матеріали слідчим.

Читайте також: Пiдпилий викрадач: в Лисичанську чоловік викрав авто і влаштував ДТП на пляжі (фото)

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>