29.07.2020, 18:20

Поліцейське "відпрацювання", загроза відключення води і порятунок людини з палаючої машини: новини Лисичанська за 29 липня

Марина Началова | Всі новини автора
полиция лисичанска

Сьогодні, 29 липня, правоохоронці проводили комплексне відпрацювання Лисичанська, ЛЕО пригрозило знеструмити водоканал, а патрульні рятували чоловіка, який опинився в палаючому автомобілі. Найважливіші новини Лисичанська читайте в одній статті.

У Лисичанську правоохоронці провели відпрацювання: у поліції повідомили про результати

Сьогодні, 29 липня, за наказом командувача Об'єднаних сил та очільника поліції області Сергія Колесника понад 100 правоохоронців провели комплексне відпрацювання міста Лисичанськ.

Поліцейські перевіряли транспортні засоби, які заїжджають або виїжджають з міста, залізничний та автовокзал, власників зброї, раніше судимих ​​осіб та громадян, які перебувають під адміністративним наглядом, сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

В результаті відпрацювання було задокументовано п'ять кримінальних правопорушень. Подробиці - в нашій публікації.

Лисичанськ знову без води: що сталося на цей раз

Сьогодні жителі деяких районів Лисичанська в черговий раз залишилися без води. Крім центру, де вода подається по годинах, водопостачання пропало в південній частині міста.

У "Лисичанськводоканалі" прояснили ситуацію: відключення води пов'язане із загорянням електричної опори, внаслідок чого було знеструмлено насоси. Детальніше читайте тут.

Заборону скасовано: ЛЕО обіцяє знеструмити водоканали в Лисичанську, Рубіжному, Попасній та Кремінній

З 1 серпня буде знято обмеження для операторів системи розподілу електроенергії по відключенню водоканалів. ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" попередило жителів Лисичанська, Попасної, Рубіжного та Кремінної про можливе знеструмлення об'єктів водоканалів в цих містах.

Зазначені підприємства накопичили величезні борги за електроенергію. У ЛЕО заявляють, що в разі непогашення заборгованості, водоканали будуть знеструмлені. Детальніше в статті.

У Лисичанську в палаючому автомобілі ледь не згорів чоловік (відео)

Сьогодні, близько 8 ранку, в Лисичанську на вулиці Дібровка раптово загорівся автомобіль ВАЗ 2106. В цей час неподалік знаходилися поліцейські. Інспектори відразу поспішили на допомогу водієві, але чоловік вже був без свідомості.

Патрульні проводили потерпілому серцево-легеневу реанімацію до приїзду медиків. Чоловіка негайно госпіталізували. Оперативне відео з місця події дивіться тут.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>