30.07.2020, 18:29

Черговий "сюрприз" від водоканалу, звернення Шиліна до Зеленського та субсидії для жителів міста: головні новини Лисичанська за 30 липня

Ольга Романец | Всі новини автора
главные новости Лисичанска за 30 июля

Сьогодні, 30 липня, в Лисичанську стався ряд подій: в УПСЗН розповіли, як місцевим жителям не втратити субсидію, Шилін звернувся до Зеленського з проханням скасувати указ про утворення ВЦА, а також черговий "сюрприз" від водоканалу. Детальніше читайте в статті.

Утворення ВЦА в Лисичанську: Шилін просить Зеленського скасувати указ

Сергій Шилін звернувся до президента Володимира Зеленського з питанням про утворення в Лисичанську військово-цивільної адміністрації. Він вважає, що даний указ є порушенням Конституції України та конституційних прав місцевих жителів.

"Ми не розуміємо, чому за 2,5 місяці до виборів виникла необхідність прийняття такого рішення?", - заявив Шилін.

Він заявив, що через введення ВЦА в Лисичанську 4 добу не працює міська рада, ЖКГ, ЦНАП, УПСЗН, відділи охорони здоров'я та освіти.

Він також зазначив, що 1 серпня компанією ЛЕО буде знеструмлено "Лісічанскводоканал". Це "призведе до відсутності санітарно-епідеміологічних норм, прискорить поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, призведе до зростання соціальної напруженості в суспільстві".

Дістав цей "сервіс": Лисичанськ, Новодружеськ і Привілля знову без води

У кранах жителів Лисичанська, Привілля і Новодружеська знову пропала вода. І на цей раз в адміністрації ЛКСП "Лісічанскводоканал" знайшли пояснення чергового "зневоднення".

В "Лісічанскводоканале" абонентів, які проживають в центральній частині міста Лисичанськ, Новодружеську і Привілля пояснили, що вода в кранах зникла через аварію.

"30.07. 2020 року , через порив магістрального водогону на Лівобережній ділянці свердловин, було тимчасово зупинено роботу ВНС Білогорівська ,в наслідок чого було зупинено водопостачання центральної частини міста Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля", - сказано в повідомленні.

Як на це відреагували місцеві жителі, читайте в статті.

Субсидію можуть забрати: важлива інформація для жителів Луганщини, які отримують субсидії

Жителям Луганщини, які отримують субсидію, нагадали про необхідність надати в УПСЗН інформацію про зміни у складі сім'ї або в матеріальному становищі членів сім'ї. За несвоєчасне надання даних субсидію можуть забрати, а допомогу змусять повернути.

Управління праці та соціального захисту населення (УПСЗН) нагадує субсідіантам про необхідність протягом 30 календарних днів поінформувати структурний підрозділ про виникнення всіх змін, які стосуються як складу сім'ї, так і інформації про доходи.

Про те, яку інформацію необхідно надати в УПСЗН, читайте в статті.

]]>]]>Читайте останні новини Лисичанська в своєму смартфоні в приложении ]]>Час Пик]]>