04.08.2020, 14:53

Думав, що зламав руку: в Лисичанську постраждав юний велосипедист

велосипед

У Лисичанську (Луганська область) патрульні надали домедичну допомогу хлопчикові, який впав з велосипеда і пошкодив руку.

Вчора, близько 18 години, на вулиці Менделєєва в Лисичанську, патрульні помітили двох юних велосипедистів посеред проїжджої частини, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульній поліції Луганській області.

Один з хлопчиків розповів, що у нього на велосипеді вийшло з ладу кермо, він впав і, на його думку, зламав собі руку.

Патрульні відразу оглянули руку і надали хлопцеві домедичну допомогу - наклали шину і надійно зафіксували руку в нерухомому стані. Щоб не втрачати часу, інспектори посадили хлопця в службовий автомобіль і відвезли в лікарню.

По дорозі інспектори повідомили батькам хлопця про те, що сталося, пояснивши всі подробиці. У лікарні медики надали хлопчику всю необхідну допомогу.

Патрульні закликають батьків стежити за дітьми і тримати з ними зв'язок.

"Саме ви відповідаєте за життя і здоров'я свого чада. Всі нещасні випадки з дітьми відбуваються тоді, коли поруч немає дорослих", - підкреслили патрульні.

Читайте також: Щоб не провалитися: на Пролетарському "мосту смерті" між Лисичанськом і Сєвєродонецьком з'явився застережливий "знак" (фото)

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>