06.08.2020, 17:12

У Лисичанську конфлікт між чоловіками переріс у замах на вбивство

конфликт

У Лисичанську конфлікт закінчився замахом на вбивство. Відповідний обвинувальний акт спрямований до суду. Підозрюваному загрожує 10 років ув'язнення.

Прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Лисичанська за фактом закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України), пережає Час Пік з посіланням на прес-службу відомства. 

За матеріалами слідства, у травні 2020 року у Лисичанську між раніше судимим чоловіком та його знайомим виникла словесна перепалка. Під час конфлікту обвинувачений, перебуваючи у громадському місці, завдав чоловіку один удар ножем в шию, заподіявши колото-різане поранення в область знаходження життєво важливих органів.

Після скоєного зловмисник зник з місця події. Потерпілому вчасно було надано медичну допомогу та госпіталізовано до лікарні.

Виходячи з обставин кримінального правопорушення, особа виконала усі дії, які вважала необхідними для умисного вбивства, але злочин не було закінчено з причин, які не залежали від її волі.

У прокуратурі уточнили, що в разі доведення вини у вчиненні інкримінованого злочину, обвинуваченому загрожує до 10 позбавлення волі.

Чітайте також: Щоб не провалитися: на Пролетарському "мосту смерті" між Лисичанськом та Сєвєродонецьком з'явився застережливий "знак" (фото)

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>