07.08.2020, 17:18

У Харкові не будуть обмежувати рух транспорту через внесення міста в "червону" зону

харьков транспорт

У зв'язку з внесенням Харкова в "червону" зону через зростання рівня захворюваності COVID-19, зупиняти метрополітен і наземний громадський транспорт у місті не будуть.

Харківський міський голова Геннадій Кернес 7 серпня заявив, що харків'янам буде забезпечене комфортне життя, передає Час Пік з посиланням на прес-службу міськради Харкова.

Кернес підкреслив, що прийняте рішення не є його передвиборним гаслом.

"Ніяких обмежень по транспорту в Харкові вводитися не буде. І це не моє передвиборче гасло, а нормальне ставлення до харків'ян і забезпечення їх комфортного життя в місті", - повідомив він.

Пр цьому, в міській раді звертають увагу на те, що "червона" зона все ж передбачає зупинку громадського транспорту, закриття освітніх установ, ресторанів, торгово-розважальних центрів і так далі.

Раніше повідомлялося, що рішення про визначення статусу "червоної" зони для Харкова було прийняте сьогодні, 7 серпня, на засіданні державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

В даний час на інтерактивній карті Центру громадського здоров'я МОЗ України, крім Харкова, в "червоній" зоні також знаходяться по одному району в Рівненській і Чернівецькій областях.

Читайте також: Абсолютний антирекорд: в Україні за добу виявлено 1453 випадки COVID-19

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>