07.08.2020, 18:40

На Донбасі режим припинення вогню був порушений 3 рази - ООС

оос

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням.

Від початку поточної доби збройними формуваннями Російської Федерації 3 рази порушено проголошений режим припинення вогню, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС. 

Зокрема, ворожу неприцільну провокацію зі стрілецької зброї було зафіксовано біля Новолуганського. Постріл з підствольного гранатомету противник здійснив неподалік Шумів, а з автоматичного станкового гранатомету – поблизу Травневого.

На усіх інших ділянках відповідальності українських підрозділів у районі проведення операції, режим тиші зберігався у повній мірі. Військовослужбовці Об’єднаних сил на свідомі провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали.

Ще одне порушення домовленостей, які були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи було зафіксоване на Приазов’ї. Поблизу непідконтрольного українському Уряду населеного пункту Ужівка противник проводив інженерні роботи у бік Водяного.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Чітайте також: Особливий економічний статус Донбасу: Резніков пояснив, що це означає

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>