08.08.2020, 18:32

Чи залишиться Лисичанськ з водою і як йдуть справи з COVID-19 в Україні і області: головні новини за 8 серпня

лисичанск

Сьогодні, 8 серпня, стало відомо, що Лисичанськ, незважаючи на борги водоканалу, залишиться з водою. Поганою новиною став новий антирекорд, який поставив COVID-19 в Україні. Про ці та інші важливі новини - в нашому матеріалі.

Борги "Лисичанскводоканалу": знеструмлення скасували, але "питання не закрите"

Жителі Лисичанська поки будуть з водою - енергетики не будуть знеструмлювати об'єкти водоканалу 10 серпня, як планувалося. Однак питання, на думку ЛЕО, залишається відкритим, адже борг "Лисичанськводоканалу" становить 166 мільйонів гривень. Чому ЛЕО не знеструмлюватиме водоканал - читайте в статті.

В Україні - черговий коронавірусний "рекорд": за добу підтверджено 1489 нових випадків COVID-19

В Україні зафіксовано черговий антирекорд за кількістю нових хворих COVID-19: за добу підтверджено 1489 нових випадків. Оновлену статистику по областям можна подивитися тут.

У Луганській області також виявлено нові випадки COVID-19. У матеріалі можна дізнатися всі подробиці про те, як на сьогодні йдуть справи з коронавірусом в області.

Чи допоможе українцям підвищення мінімальної зарплати з 1 вересня?

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Мар'ян Заблоцький розповів, як позначиться підвищення мінімальної зарплати на надходженнях до бюджету і добробут українців. Деталі - в нашому матеріалі.

Житель Луганщини побудував в своєму дворі сонячну електростанцію і продає електроенергію державі

Луганській області впроваджується "зелена" енергетика ". Житель села Райгородка Андрій Ширков на своїх 5 сотках побудував сонячну електростанцію, яка забезпечує електрикою будинок, а надлишки продаються державі. Скільки довелося інвестувати на будівництво і окупилося воно - читайте тут.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>