19.08.2020, 18:27

Фінансова допомога водоканалу і запуск тролейбусів в Лисичанську: головні новини за 19 серпня

вода

Жителів Лисичанська очікує відразу дві хороші новини. По-перше, найближчим часом відключень води не буде, а по-друге, - знову почнуть по місту їздити тролейбуси. Що ще сталося 19 серпня в регіоні і країні - читайте на нашому сайті.

Поки будемо з водою: У Лисичанську виділили кошти на фінансову підтримку водоканалу

З приходом нового керівника ВЦА Лисичанська жителі міста сподіваються, що будуть вирішені наболілі питання. Одне зі сподівань, ймовірно, починає виправдовуватися: водоканал міста отримав фінансову підтримку. Подробиці - в нашому матеріалі.

У Лисичанську знову запустять тролейбуси: рішення прийнято, дата озвучена

Уже не перший місяць на дорогах Лисичанська немає тролейбусів. І ось - прийнято решени про відновлення перевезень пасажирів на електротранспорті. Коли запустять тролейбуси - можна дізнатися тут.

В Україні новий антирекорд за кількістю виявлених хворих COVID-19 за добу - 1967

В Україні число заражених COVID-19 поступово наближається до 100 тисячам. Тільки за останню добу було зафіксовано близько 2000 нових випадків. Зі статистикою по областям можна ознайомитися в статті.

У Луганській області ситуація теж не радує. Число тих, хто заразилися, перевалило за 200. За останню добу було виявлено 6 нових випадків COVID-19, в тому числі - в Лисичанську. Як поширюється захворювання в Луганській області можна подивитися на карті.

"Так і живемо!": Лисичанськ перетворюється на велике звалище

Жителі Лисичанська вже не перший рік б'ють на сполох, помічаючи, що місто потопає в смітті. В одне з найбільш засмічених місць перетворилася колись приваблива Ісаєва балка. В якому вона зараз стані - в нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк