22.08.2020, 18:51

На Донбасі за добу зафіксований один ворожий постріл

оос

В районі відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій і Луганській областях ситуація залишається повністю контрольованою українським воїнами.

З початку поточної доби в районі проведення ООС зафіксовано 1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

Зокрема, противник зробив один постріл з ручного протитанкового гранатомета у Мар'їнки. Військовослужбовці Об'єднаних сил зброю у відповідь не застосовували.

На всіх ділянках відповідальності українських підрозділів режим тиші зберігався в повній мірі. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил немає.

У районі проведення операції виконують завдання підрозділи ДСНС Об'єднаних сил. Зокрема, сапери розмінували більше дев'яти гектарів території в прифронтовому районі і передали на знищення 136 знайдених вибухонебезпечних предметів.

Крім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об'єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків і об'єктів інфраструктури. Тільки за минулу добу вони відремонтували 5 будинків. Ще в тридцяти дев'яти об'єктах роботи тривають.

Читайте також: "Добре горить": В окупованому Донецьку палала поліклініка

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк