26.08.2020, 18:28

Політичні інтриги Лисичанська і Луганщини та проблеми у "Лисичанськвугілля": головні новини за 26 серпня

лисичанск

Політичне протистояння і боротьба за "теплі" місця на Луганщині в цілому і в Лисичанську зокрема набирає обертів. Тим часом вугледобувні підприємства області залишаються в незавидному положенні: їхні проблеми до Дня шахтаря так і не вирішені, незважаючи на гучні обіцянки. Про важливі новини регіону за 26 серпня читайте в одній статті.

"Боротьба за бабло": Хто рветься до влади у Лисичанську

Стають відомі імена претендентів на високі посади в Лисичанській ВЦА. До влади знову рвуться сумнівні особистості, які вже встигли здобути не зовсім хорошу славу в Лисичанську.

Одним з кандидатів на посаду заступника глави ВЦА став Андрій Якимчук, якого називають "людиною Дунаєва". У Лисичанську обговорюють його "досягнення", зокрема голосування за "ЛНР" під час перебування депутатом. Читайте подробиці в нашій статті.

Територіальні виборчі комісії в найбільших містах Луганщини очолюють члени однієї політсили

Збіг чи..? У так званому "трикутнику" Сєвєродонецьк - Лисичанськ - Рубіжне територіальні виборчі комісії очолили члени політичної партії ОПЗЖ.

На сайті ЦВК оприлюднено прізвища голів територіальних виборчих комісій. Подробиці дивіться тут.

"Коли закінчиться ця вакханалія?": Шахов вимагає відсторонити від посади Сергія Гайдая

Народний депутат Сергій Шахов з трибуни Верховної Ради вимагав скасувати рішення ЦВК про неможливість проведення виборів в окремих ОТГ Луганської та Донецької областей та усунути з посади керівництво Луганської області.

Шахов вибухнув звинуваченнями на адресу глави ЛОДА Сергія Гайдая. Відео виступу депутата дивіться тут.

"Подарунок" до Дня шахтаря: ДП "Лисичанськвугілля" і АТ "Первомайськвугілля" чекають неприємності через борги

Поки місцеві політики "воюють" між собою, нагальні питання Луганській області залишаються невирішеними. Все ще "по вуха" в боргах вугледобувні підприємства "Лисичанськвугілля" та "Первомайськвугілля".

У ЛЕО заявляють про сукупний борг підприємств в 428 мільйонів гривень. Обіцянки заступника міністра енергетики вирішити питання до Дня шахтаря так і не були виконані. Подробиці читайте в статті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк