01.09.2020, 16:04

"Я не чарівник": у "Лисичанськводоканалу" з'явився новий директор (відео)

вода

1 вересня співробітникам КП "Лисичанськводоканал" був представлений новий керівник. Ним став Юрій Явтушенко, який займав аналогічну посаду в Слов'янську (Донецька область).

У даній сфері Явтушенко пропрацював більше 30 років, передає Час Пік з посиланням на офіційний портал ВЦА Лисичанська.

Новий директор запевнив, що знає свою роботу і наведе порядок на підприємстві, а також розповів про пріоритети розвитку.

"Головне завдання будь-якого водоканалу - це якість надання послуги водопостачання і водовідведення, перш за все ... Я не чарівник, я сам нічого не зроблю. Повинен бути колектив і команда", - стверджує Явтушенко.

Він пообіцяв особисто докласти всіх зусиль, щоб ситуація змінилася в кращу сторону, і закликав менше розмовляти і більше діяти.

Глава ВЦА Лисичанська Олександр Заїка під час представлення нового керівника водоканалу зазначив, що Явтушенко вже ознайомлений з ситуацією: йому відомо як про борги по зарплатах, так і про борги за електропостачання.

"Повірте мені, у людини серце дуже болить. Людина вивчила ту обстановку, яка є в нашому місті", - повідомив він.

За словами глави ВЦА, на наступному тижні вони спільно з Явтушенко виступлять і розкажуть, з чого буде розпочато роботу по водоканалу. Він підкреслив, що кошти виділяються. Зокрема, на "Лисичанськводоканал" виділяється близько 73 млн гривень.

Масових звільнень співробітників водоканалу поки не буде. У перший час новий директор буде дивитися, хто і як працює, а вже потім зробить висновок.

Заїка згадав про незрозумілу ситуацію з рахунками, на які жителі міста повинні платити за воду: всі рахунки були закриті і обнулені. За його словами, має місце саботаж з боку колишніх співробітників.

Однак тепер ситуація, як він запевнив, виправиться.

"Головне, що є досвідчений директор", - підсумував Заїка.

Читайте також: Лисичанськ воскресне?: Заїка розповів про те, що буде з водоканалом, освітленням, транспортом, дорогами і хто стане його заступником

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк