01.09.2020, 18:46

Новий директор водоканалу, ремонт дороги і День знань: важливі новини Лисичанська за 1 вересня

Марина Началова | Всі новини автора
директор лисичанскводоканала

Сьогодні "Лисичанськводоканал" отримав нового директора, школи міста розкрили свої двері для учнів, а командування ООС обмежило в'їзд на територію Луганської області. Також між Лисичанськом і Сєвєродонецьком утворилися пробки через ремонт дороги, а COVID-19 продовжує забирати життя жителів Луганщини. Ми зібрали всі важливі новини регіону в одній публікації.

"Я не чарівник": у "Лисичанськводоканалу" з'явився новий директор

1 вересня співробітникам КП "Лисичанськводоканал" був представлений новий керівник. Ним став Юрій Євтушенко, який займав аналогічну посаду в Слов'янську.

Голова ВЦА Лисичанська Олександр Заїка покладає на нього великі надії. Подробиці та відео - в цій статті.

З 1 вересня обмежується в'їзд на Донбас з Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей, - командування ОС

У районі проведення операції Об'єднаних сил з 1 вересня посилюються заходи щодо профілактики поширення COVID-19. Зокрема, обмежується в'їзд з боку Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей до Луганської та Донецької областей. Більш детальна інформація - в цій статті.

Між Лисичанськом і Сєвєродонецьком ремонтують дорогу: рух транспорту ускладнений

Між Лисичанськом і Сєвєродонецьком в районі Павлоградського моста через річку Сіверський Донець почався ремонт дороги, у зв'язку з чим утворюються пробки.

Чому ремонтують саме цю ділянку дороги, а також фото з місця подій, дивіться тут.

На Луганщині зафіксовано 13 нових випадків COVID-19, одна людина загинула

Протягом останньої доби в Луганській області зареєстровано 13 нових випадків коронавірусної інфекції (з них 2 дітей). Від COVID-19 померла 60-річна жителька області. Подробиці про виявлені випадки захворювання читайте в статті.

Поблизу Сєвєродонецька загорівся ліс

У лісовому масиві Сєверодонецького лісомисливського господарства поблизу селища Борівське виникла пожежа. В гасінні беруть участь співробітники ДСНС, лісництва та поліцейські, повідомляється в публікації.

День знань в Лисичанську: скільки "першачків" сіли за парти

Сьогодні, 1 вересня, в школах Лисичанська пройшли святкові лінійки. Школи Лисичанська відкрили свої двері для 8925 школярів. У День знань вперше переступили шкільний поріг і сіли за парти 913 першокласників.

Одну зі шкіл Лисичанська відвідали голова ВЦА міста Олександр Заїка і голова Луганської ОДА-ВЦА Сергій Гайдай. Фото і подробиці - в цій статті.

У Лисичанську вшанували пам'ять загиблих в роки Другої світової війни

Сьогодні, 1 вересня, напередодні святкування Дня міста і 77-річчя звільнення міст Лисичанськ, Новодружеськ і Привілля від фашистських загарбників відбулася урочиста хода та покладання квітів до братської могили "Вічний вогонь". Фото з заходу дивіться тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк