02.09.2020, 20:56

На місця пожеж в Луганській і Харківській області вилетить урядова команда

Ольга Романец | Всі новини автора
лесные пожары

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль доручив віце-прем'єру Олексію Рєзникову, міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, міністру оборони Андрію Тарану і міністру соціальної політики Марині Лазебний вилетіти на місця пожеж в Харківській і Луганській областях.

Про це він написав у своєму своєму Телеграм-каналі, передає Час Пік.

Шмигаль уточнив, що з місця подій міністри будуть доповідати особисто президенту України Володимиру Зеленському.

"За моїм дорученням завтра урядова команда терміново вилітає в Луганську та Харківську області, де спалахнули пожежі. В Луганській області - це вже другий масштабний пожежа в році. Віце-прем'єр-міністр Олексій Резніков і міністри Арсен Аваков, Андрій Таран і Марина Лазебная виїжджають для оперативного реагування, оцінки ситуації та прийняття необхідних рішень для забезпечення безпеки і допомоги українцям", - написав Шмигаль на своєму Телеграм-каналі.

Нагадаємо, в Харківській і Луганській областях триває пожежа. У Дворічанському районі під Харковом спалах стався на площі 400 га, з них 100 га верхового пожежі. У Луганській області пожежа сталася на площі близько 80 га, сильний вітер викликає загрозу поширення вогню на найближчі населені пункти.

Читайте також: На Луганщині знову сильна пожежа: робота ГСЧС ускладнюється поривчастим вітром

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк