03.09.2020, 14:30

На День міста в Лисичанську ледь не сталася велика трагедія (фото)

колесо горит

Для мешканців одного з будинків Лисичанська День міста ледь не став трагедією. Невідомі підперли двері під'їзду шиною і підпалили її.

Мешканці будинку 8 по кв. 40 років Перемоги виявилися в димній пастці, передає Час Пік з посиланням на інформацію КП "Лисичанська житлово-експлуатаційна контора № 5".

Як повідомляється, в результаті злочинних дій було завдано матеріальних збитків. На щастя, мешканці вчасно викликали рятувальників, тому ніхто не постраждав.

"Сьогодні, близько години, ночі невідомі особи підперли двері під'їзду д. 8 кв. 40 років Перемоги великою шиною і підпалили її. Жителі, які почули запах гару, викликали службу ДСНС і поліцію. В результаті пожежі завдано збитків тільки відремонтованому ґанку під'їзду, але це ніщо в порівнянні з тим, що могло статися, якби люди вчасно не відреагували на цю подію. На сьогоднішній день адміністрація ЖЕКу подала заяву в поліцію для виявлення винних і відшкодування збитків ", - повідомили комунальники.

Жителі міста дуже болісно відреагували на подію:

"Відірвати руки ...",

"Господи, що ж це твориться: вибух газової труби - і вдома немає, де і будуть поховані люди ...", - пишуть місцеві жителі.

Нагадуємо, що подія відбувалася практично паралельно зі святкуванням Дня міста, яке відбулося в Лисичанську 2 вересня.

Читайте також: У Лисичанську в вересні відключатимуть світло: названі дати і вулиці

т

ы

ааа

аа

а

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк