04.09.2020, 18:34

Закриття шкіл через COVID-19, відкрите обговорення водоканалу і погіршення повітря в Лисичанську: головні новини міста та області за 4 вересня

город

Яка ситуація з COVID-19 в Лисичанську, області та країні? Чи правда, що в Лисичанську почали школи переводити на дистанційне навчання? Які питання будуть вирішуватися на відкритому обговоренні "Лисичанськводоканалу" і яким повітрям дихають жителі міста? Відповіді на всі найважливіші питання - в Час Пік.

У Лисичанську погіршується ситуація з коронавірусів: НВК "Гарант" переходить на дистанційне навчання через COVID-19

У ВЦА Лисичанська відзначили зростання кількості хворих COVID-19 в місті. Через виявлення коронавирусной хвороби НВК "Гарант" з 4 вересня переходить на дистанційне навчання. Подробиці - в нашому матеріалі.

"Лисичанськводоканал" проведе відкрите обговорення: тема, місце і дата

ЛКПС "Лисичанськводоканал" буде проводити відкрите обговорення інвестиційної програми на 2020 рік. Як взяти участь і направити пропозицію - в статті.

Новий антирекорд: в Україні за добу виявлено 2723 випадки COVID-19

В Україні зафіксовано 2723 нових випадків коронавирусной хвороби COVID-19 - це антирекорд кількості нових хворих за добу. Зі статисткою по областям можна ознайомитися тут.

У Луганській області хоч і не антирекорд, але ситуація не безхмарна: за останню добу виявлено 22 нових випадки COVID-19. Де найбільше хворих - читайте в нашій статті.

У Лисичанську різко погіршилася якість атмосферного повітря

У Лисичанську в останні дні фіксується перевищення гранично допустимих концентрацій шкідливих речовин в повітрі. Яким повітрям дихають жителі міста - дізнайтеся тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк