04.09.2020, 17:56

"Лисичанськводоканал" проведе відкрите обговорення: тема, місце і дата

водоканал обсуждение

ЛКПС "Лисичанськводоканал" буде проводити відкрите обговорення інвестиційної програми на 2020 рік. Заявки для участі, зауваження і пропозиції вже приймаються.

Водоканал повідомив, що відкрите обговорення постанови НКРЕКП "Про схвалення Інвестиційної програми ЛКСП "Лисичанськводоканал "на 2020 рік" буде проходити 15 вересня, передає Час Пік.

Проходити воно буде за адресою вул. Жовтнева, 16, м Лисичанськ.

Інвестиційний план стосується як водопостачання, так і водовідведення. Зокрема, передбачається придбання нового обладнання на ВНС "Новодружеськ", ВНС "Привілля", ВНС "Білогорівская", покупка труб і кабелю, а також аналізаторів домішок.

Згідно з планом витрат, на здійснення заходів щодо поліпшення водопостачання і водовідведення необхідно трохи менше 4,5 млн гривень.

Заявки для участі у відкритому обговоренні, зауваження та пропозиції до проекту інвестиційної програми на 2020 рік водоканал просить подавати за адресою: вул. В. Сосюри, ​​168, м Лисичанськ, Луганська обл., 93106, або на електронну адресу: [email protected].

Раніше повідомлялося, що керівник ВЦА Лисичанська Олександр Заїка висловив надію, що зі звільненням директора водоканалу Лисичанська та призначенням нового саботаж на підприємстві припиниться і робота увійде в нормальне русло.

Читайте також: У Лисичанську в вересні відключатимуть світло: названі дати і вулиці
 

а

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк